Email: info@hirosdefend.hu
www.hirosdefend.hu
Hírös Gasztro
Tovább a részletekért
Munkavédelem
Tovább a részletekért
Konyhai hulladék
szállítás
Tovább a részletekért
Rágcsálóirtás
Tovább a részletekért

Tevékenységünk

 

Cégünk alapjai 2005 re nyúlnak vissza mikor is elkezdtünk foglalkozni a kereskdelem ezen érdekes és kihívásokkal teli üzletágával

   

A Cég kétszemélyes vállalkozásként egy  garázsban kezdte meg működését, majd megalakult és folyamatos növekedésnek indult a Kft.

A kitartó munkánk és cégfilozófiánk gyümölcseként mára egy 300 m2 –es raktárban több mint 400 féle terméket forgalmazunk.


Fontos mérföldkő a Kft történetében a 2012. év mikor új névvel és lendülettel megalakult a  -HÍRÖS GASZTRO-


Kiemelt feladatnak tartjuk,  a vevőinkkel való szoros együtt működést, ezért cégünket, a személyes, jól prosperáló kapcsolatok jellemzik. A megrendelt termékeket hűtős, korszerű gépkocsikkal, rendszeres járatok biztosítása mellett - szállítjuk vevőinknek - a HACCP pontos betartásával. Folyamatosan fejlesztjük termékeinket, a kor és vevőink igényeinek megfelelően.

Teherautóinkkal Bács, Békés, Csongrád, Szolnok megyét valamint Pest megye egy részét látjuk el sütő-, édesipari és gasztronómiai alapanyagokkal.

Célunk hogy ebben a válságban is megőrizzük az értékeket és korrekt kereskedelemmel dolgozzunk.

© Copyright 2012 Hiros Defend Kft. Minden jog fenntartva. Weboldalunk megfelel a 2018-as adatvédelmi törvény rendelkezéseinek.
Designed by DevelMedia
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ